Huolloissamme erikoistarjous helmikuussa

Kaipaako pyöräsi huoltoa? Huollot on kätevintä hoitaa näin ennen ajokauden alkua, jotta kevätauringon noustessa ja asfaltin sulaessa voit huoletta hypätä pyörän selkään ja aloittaa ajokaudesta nauttimisen.
Nyt helmikuun ajan huoltotarjouksena noudamme ja palautamme pyöräsi huoltoon lähiseudulta veloituksetta. Tarjous koskee edustamiemme moottoripyörämerkkien (Ducati ja Suzuki, Espoossa myös Harley-Davidson sekä lisäksi BMW) määräaikaishuoltoja (kilometri- tai vuosipohjaisia). Kaikki helmikuun aikana noudetut pyörät kuuluvat kampanjaan vaikka huolto valmistuisi myöhemmin. Suurin kampanjaan kuuluva etäisyys Espoon liikkeestämme on 50 km, Tampereella noudamme Tampereen alueelta.

Lisätietoja ja huollon saat varattua:
– Tampereella huolto@rmheinofi.test.cchosting.fi / 010 617 0629
– Espoossa huolto.espoo@rmheinofi.test.cchosting.fi / 010 617 0689

Vastaa